Jobs

Training & Ontwikkeling

Introductie

De introductie bij AO maakt een wezenlijk onderdeel uit bij de start binnen je nieuwe team. Om zo een beetje meer over ons en de AO filosofie te ervaren. Het is een geweldige manier om andere nieuwe starters en je nieuwe collega’s te ontmoeten.

Het geeft je ook de kans om jezelf vertrouwd te maken met de belangrijkste informatie, zodat je optimaal voorbereid bent voordat je begint met werken bij AO.

Talent Management

Wij geloven heilig in het promoten en ontwikkelen van onze eigen talenten. Daarom hebben we het onze Star-programma ontworpen om onze aspirant high potentials te ontwikkelen en hen de tools en hulpmiddelen te bieden om hun loopbaan bij AO te ondersteunen.

Door middel van teambuilding, business case-projecten, zelfreflectiemethoden en competentietraining (zoals conflicthantering, presentaties, communicatie, enz.) wordt praktische kennis gegeven die deelnemers direct in de praktijk kunnen toepassen. Om zo de best mogelijke resultaten te behalen en voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen.

AO Skills

De afdeling Training biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan leermodules aan die voor iedereen bij AO toegankelijk zijn. De inhoud varieert van jaar tot jaar, Mogelijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld: Presentatievaardigheden, leiderschapsrol en MS Office-toepassingen.

Het doel is om op alle niveaus bij AO verdere opleidingen aan te bieden, waardoor alle AO-medewerkers de kans krijgen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Ongeacht of het nu om stagiaires, loopbaanstarters of executives gaat. Iedereen die zich beter wil voorbereiden op zijn of haar baan, heeft nu de mogelijkheid om de juiste vaardigheden te ontwikkelen.

Ontwikkelingsprogramma

We hebben ons eigen Leiderschaps Ontwikkelings Programma ontwikkeld om medewerkers hen tijdens hun loopbaan bij AO te begeleiden en continu te evolueren.

Onze leiderschapstrainingen bestaan uit verschillende elementen die worden uitgevoerd door ons trainingsteam met de steun van HR. Op deze manier zorgen we ervoor dat AO ook bij onze economische groei een uniforme leiderschapscultuur heeft.

Innovatie

Hoewel we nog steeds aan het begin van onze groei staan is één ding enorm belangrijk voor ons geweest sinds de lancering in Nederland in 2016: het innovatieve potentieel en de creativiteit van onze medewerkers consequent bevorderen. Met onze AO Idea Platform i: hebben we de eerste stap gezet om iedereen de mogelijkheid te geven om hun eigen ideeën te presenteren om de AO-processen en -procedures te veranderen en te verbeteren, want alleen samen kunnen we het een verschil maken.

Èn alleen samen kunnen we de toekomst van AO positief vormgeven en kunnen we met succes blijven groeien. We zijn van mening dat ideeën voor verbinding zorgen. Daarom bepaalt de trainingsafdeling hiervoor ook de koers voor en creëert zo een basis voor de bedrijfscultuur die steeds meer wordt bepaald door een mentaliteit die buiten de kaders valt.

Iedereen die mee wil doen kan dit doen zonder aanleiding. Alle ideeën en initiatieven van onze medewerkers zijn waardevol en we waarderen ze. Van het management tot op de werkvloer en alles wat daar tussenin zit. Dit is een van de speciale kenmerken van AO.

0 Vacatures momenteel beschikbaar